Den Engelsen Bedrijfswagens Volkswagen Bedrijfswagens

De Caddy Cargo

De meest vooruitstrevende Caddy ooit

Vanaf € 14.995 (Excl. BTW)

Leaseprijs € 189 per maand

Direct naar de voorraad!

Vanaf € 14.995 (Excl. BTW)

Leaseprijs € 189 per maand

Direct naar de voorraad!

De meest vooruitstrevende Caddy ooit

De Volkswagen Caddy Cargo is een van de meest ingezette bedrijfswagens door hardwerkende vakvrouwen en -mannen. Iedere dag worden met de Caddy duizenden klussen met succes geklaard. Om deze succesverhalen in de toekomst voort te zetten, ontwikkelden we een volledig nieuwe Caddy. De Caddy Cargo. Nooit eerder hebben we zoveel vernieuwd. Van nieuwe motoren tot bredere schuifdeuren, van nieuwe assistentiesystemen tot digitale cockpit. Zelfs de garantie hebben we verlengd naar 4 jaar. De nieuwe Caddy Cargo staat nu voor je klaar in de showroom en is te bestellen vanaf € 14.700.

Laadruimte vergroot. Meer ruimte voor alles

Het interieur van de vijfde generatie maakt indruk met nieuwe hightech oplossingen en meer laadruimte. Er is ruimte tot 2 Europallets bij de lange versie - de Caddy Cargo Maxi - die geleverd wordt met een 140mm bredere schuifdeur, geschikt voor het inladen van een Europallet. Veiligheid wordt niet alleen geboden door de flexibele laadruimtebeveiligingen, maar ook door een afzonderlijk laadruimtevergrendeling . Het zorgt ervoor dat de deuren van de bestuurderscabine vergrendeld blijven, terwijl jij je bezighoudt met het laden. Verder is de nieuwe Caddy Cargo voorzien van een stalen achterdeur zonder ruit, een elektrische sluithulp voor de achterklep en de schuifdeuren en nog veel meer.

Werkplek verbeterd. Voelbaar comfortabel 

Bespaar jezelf een lange zoektocht in de hectiek van alledag: met het doordachte opbergsysteem heb je alles wat belangrijk is altijd binnen handbereik. De nieuwe ergoComfort-stoelen en de armsteunen voor bestuurder en medepassagier maken zelfs lange ritten tot een ontspannen bezigheid. De opklapbare passagiersstoel is ook uitgerust met een nieuw rugpaneel, dat kan dienen als tafel en is gemakkelijk toegankelijk vanaf de bestuurdersstoel. LED-koplampen incl. mistlampen en een 230 V-aansluiting maken het rijden in de nieuwe Caddy Cargo nog aangenamer.

Fun-factor verhoogd. Digitale cockpit én App-Connect

Het innovatieve Keyless Entry and go zorgt voor een bijzonder comfortabele toegang. State-of-the-art oplossingen zijn ook te vinden in het interieur: de optionele Innovision Cockpit combineert een navigatiesysteem en een digitale cockpit om een ​​nieuw infotainmentlandschap te creëren. Je kan kiezen tussen de navigatiesystemen "Discover Media" en "Discover Pro". Naast het 25,4 cm (10 inch) kleurentouchscreen, de verschillende kaartopties en gratis kaartupdates, biedt de "Pro" -versie spraakbesturing, comforttelefonie, media & internet en draadloze app-connect. De nieuwe Caddy Cargo biedt ook toegang tot tal van andere mobiele onlinediensten van Volkswagen Bedrijfswagens.

Motoren vernieuwd. Economisch en comfortabel

De nieuwe Caddy Cargo kan op diesel, benzine of aardgas rijden. Dit is de volgende evolutionaire fase van motorontwikkelingen, waarbij de Caddy al in 2020 voldoet aan de Euro 6-emissienorm, die verplicht wordt in 2021 en is uitgerust met twee SCR-katalysatoren. Afhankelijk van de gekozen aandrijflijn kan het brandstofverbruik van de nieuwe Caddy Cargo tot twaalf procent worden verlaagd in vergelijking met zijn voorganger.

Aandrijving uitgebreid. Grip op elke klus

De Caddy Cargo is nu ook leverbaar met 4MOTION vierwielaandrijving. Met een automatische verdeling van de aandrijfkracht over de vóór- en achteras biedt de Caddy Cargo ook onder moeilijke omstandigheden optimale grip en stabiliteit. Bovendien zorgt deze geavanceerde vierwielaandrijving voor nog meer rijdynamiek.

Profiteer nu tijdelijk van de Voor Mekaar Deals

Voor alle vakmensen van Nederland: de Voor Mekaar Deals. Dat zijn kortingen, acties en extra’s voor iedereen. Zo heb je alle innovaties van de Caddy Cargo Exclusive. Een super scherp geprijsde Economy Business. En Financial Lease op je Caddy vanaf € 179 per maand. En... op elke Caddy Cargo krijg je nu altijd 4 jaar garantie. Zo alles bij mekaar rijdt dat toch een stuk lekkerder.

Alles weten over de nieuwe Caddy? Laat dan hier je contactgegevens achter!