Den Engelsen Bedrijfswagens Volkswagen Bedrijfswagens

De e-Crafter

De e-Crafter. Bijzonder indrukwekkend

Een duurzame bedrijfsvoering wordt de komende jaren steeds belangrijker. Nu is het juiste moment om in te haken en uw klant te laten zien hoe slim en duurzaam uw bedrijf te werk gaat. De nieuwe e-Crafter is comfortabel, ruim, een genot om in te rijden en nog elektrisch ook.

Vanaf € 56.700 (Excl. BTW)

Leaseprijs € 883 per maand

Download de brochure

Een duurzame bedrijfsvoering wordt de komende jaren steeds belangrijker. Nu is het juiste moment om in te haken en uw klant te laten zien hoe slim en duurzaam uw bedrijf te werk gaat. De nieuwe e-Crafter is comfortabel, ruim, een genot om in te rijden en nog elektrisch ook.

Vanaf € 56.700 (Excl. BTW)

Leaseprijs € 883 per maand

Download de brochure

De eerste stap naar elektrisch

Toon je duurzame ambitie en lease of koop nu de allereerste elektrische bedrijfswagen: de e-Crafter. Dan heb je altijd toegang tot de binnenstad en krijg je de voorkeur van klanten voor wie duurzaamheid een prioriteit is. Om je op weg te helpen met elektrisch rijden, is de e-Crafter standaard uitgerust met een aantal services. Zo krijg je a dvies van experts over opladen, is er een rijtraining voor een maximale actieradius en hou je grip op je kosten met het inbegrepen onderhoud en garantie op de hoogvoltaccu. En dan hebben we het nog niet gehad over het ongekende rijcomfort van de nieuwe e-Crafter.

Actieradius van 173 km

De e-Crafter heeft een actieradius van 173 kilometer.* Dit blijkt voor de meest bedrijven in de praktijk voldoende voor een drukke werkdag zonder tussendoor opladen. Om je goed te leren omgaan met je elektrische bedrijfswagen en je te leren hoe een maximale actieradius te bereiken, biedt Volkswagen Bedrijfswagens in samenwerking met Verkeersveiligheid Groep Nederland twee rijtrainingen aan. Bij aanschaf of lease van een e-Crafter, kan jouw bedrijf kosteloos gebruik maken van de 'e-Crafter online rijtraining'en de 'e-Crafter rijtraining op de zaak'. Ook kun je een oplaadpunt op de zaak laten installeren, zodat je de elektrische bus 's nachts op je eigen terrein kunt opladen zodat je er de volgende dag weer mee op pad kan. De bus is in 45 minuten voor 80% opgeladen.

8 jaar garantie en onderhoud

De e-Crafter is speciaal ontworpen voor u wanneer u als ondernemer vooroploopt op het gebied van duurzaamheid en technologie. De elektrische bus is bijzonder geschikt voor u als u actief bent in een stedelijk gebied of lokale bezorgroutes rijdt. Bij de e-Crafter is het onderhoud tot en met de eerste 8 jaar/ 96 maanden standaard inbegrepen (tot een maximum van 240.000 km). Ook op de hoogvoltaccu zit dezelfde 8 jaar/ 96 maanden garantie. Je kunt dus rekenen op langdurige bedrijfszekerheid.

Naast de lage onderhoudskosten is deze elektrische wagen standaard goed uitgerust. De elektromotor heeft een vermogen van 100 kW. (136 pk). Daarmee is het een betrouwbare distributiepartner in de stad, ook als er sprake is van maximale belading. Bovendien is de e-Crafter nog steeds luxe en comfortabel, voorzien van airco, stoelverwarming en veiligheid verhogende assistentiesystemen.

Opladen van A-Z geregeld. Op de zaak. Onderweg. Thuis bij werknemers.

Opladen op jouw bedrijf roept ongetwijfeld een aantal vragen op. Hoeveel laadpunten installeer ik nu en in de nabije toekomst? Hoe past het opladen van mijn elektrische bedrijfswagen in mijn dagelijkse werkzaamheden? Waar kan ik mijn bedrijfswagens opladen als ik onderweg ben? Welke laadpas heb ik daarvoor nodig? Kan ik energie verrekenen met mijn werknemers als zij mijn bedrijfswagen thuis opladen? Standaard bij je e-Crafter krijg je advies van een expert over opladen. Zo weet je zeker dat je de juiste keuzes maakt. Alles over opladen lees je hier.

*) De opgegeven actieradius is de actieradius die tot stand is gekomen na het rijden van de testrondes volgens de geldende emissiestandaard in Europa (NEDC). Het kan zijn dat de daadwerkelijke actieradius in de praktijk afwijkt.

Voordelen van e-Crafter op een rij

 • Gemiddelde afstand gereden per dag: 70 - 100 kilometer
 • Actieradius tot 173 kilometer
 • Zero emissie op de weg
 • Laadvermogen tot 1.72 ton
 • 80% opgeladen in 45 minuten
 • Standaard inclusief:
  • 8 jaar onderhoud
  • 8 jaar garantie
  • Berijders training
  • Advies over opladen

Duurzaam vooroplopen in koeltransport met de Solar e-Crafter

Wordt u als ondernemer al blij van alle voordelen die de e-Crafter u biedt? Dat kunnen wij ons voorstellen. Deze elektrische bus is tenslotte emissievrij en perfect geschikt voor duurzame distributie in de stad. In elke milieuzone is deze duurzame bedrijfsauto welkom. Bent u werkzaam in de horecabranche en vervoert u gekoelde producten? Dan is de elektrische e-Crafter Solar koelwagen ideaal. Ook volledig elektrisch, waarbij het dak is uitgerust met zonnepanelen. Dit garandeert de juiste koeling en heeft geen invloed op de actieradius van de bus. Ook deze e-Crafter is op verschillende manieren op te laden.

Overweegt u om zakelijk elektrisch te gaan rijden? Neem dan contact met ons op om te kijken wat bij uw bedrijfsactiviteiten past. 

Interesse? Neem contact met ons op.