Den Engelsen Bedrijfswagens Volkswagen Bedrijfswagens

De e-Crafter

De elektrische bedrijfsauto waarmee u impact maakt

De e-Crafter is niet zomaar een bus, het is de nieuwste elektrische bedrijfswagen van Volkswagen. Geniet u ervan om voorop te lopen op het gebied van duurzaamheid en energie? Dan kan deze elektrische auto zomaar het nieuwe groene paradepaardje van uw bedrijf zijn.

Vanaf € 49.950 (Excl. BTW)

Leaseprijs € 883 per maand

Download de brochure

De e-Crafter is niet zomaar een bus, het is de nieuwste elektrische bedrijfswagen van Volkswagen. Geniet u ervan om voorop te lopen op het gebied van duurzaamheid en energie? Dan kan deze elektrische auto zomaar het nieuwe groene paradepaardje van uw bedrijf zijn.

Vanaf € 49.950 (Excl. BTW)

Leaseprijs € 883 per maand

Download de brochure

Een duurzame bedrijfsvoering wordt de komende jaren steeds belangrijker. Nu is het juiste moment om in te haken en uw klant te laten zien hoe slim en duurzaam uw bedrijf te werk gaat. De nieuwe e-Crafter is comfortabel, ruim, een genot om in te rijden en nog elektrisch ook. Wat wilt u nog meer?

Wat is de actieradius of ‘range’ van de e-Crafter?

Nou, een goede actieradius bijvoorbeeld. Want we horen u al denken: hoe moet dat dan met het opladen? Als ondernemer is uw vervoer belangrijk, u wilt natuurlijk het maximale uit uw wagen halen. De e-Crafter heeft een actieradius van 173 kilometer.* Dat blijkt voor veel ondernemers in praktijk ruim voldoende voor een drukke werkdag zonder tussendoor opladen.

U heeft als ondernemer met uw rijgedrag en uw lading een grote invloed op de actieradius van deze mooie elektrische bus. Daarom bieden we u twee online rij-trainingen aan, zodat u zeker bent dat u het meest uit uw bedrijfsauto haalt. Een oplaadpunt kunt u trouwens ook bij u op de zaak laten installeren. U kunt deze elektrische bus ’s nachts op uw terrein laten opladen, zodat u er de volgende dag mee op pad kan.

 

De prijs en het onderhoud van de VW e-Crafter

De e-Crafter is speciaal ontworpen voor u wanneer u als ondernemer vooroploopt op het gebied van duurzaamheid en technologie. De elektrische bus is bijzonder geschikt voor u als u actief bent in een stedelijk gebied of lokale bezorgroutes rijdt.  Bij deze auto is het onderhoud de eerste 8 jaar standaard inbegrepen (tot een maximum van 240.000 km). Naast de lage onderhoudskosten is deze elektrische wagen standaard goed uitgerust. De elektromotor heeft een vermogen van 100 kW. (136 pk)

Daarmee is het een betrouwbare distributiepartner in de stad, ook als er sprake is van maximale belading. Bovendien is de e-Crafter nog steeds luxe en comfortabel, voorzien van airco, stoelverwarming en veiligheid verhogende assistentiesystemen.

 

Duurzaam vooroplopen in koeltransport met de Solar e-Crafter

Wordt u als ondernemer al blij van alle voordelen die de e-Crafter u biedt? Dat kunnen wij ons voorstellen. Deze elektrische bus is tenslotte emissievrij en perfect geschikt voor duurzame distributie in de stad. In elke milieuzone is deze duurzame bedrijfsauto welkom. Bent u werkzaam in de horecabranche en vervoert u gekoelde producten?

Dan is de elektrische e-Crafter Solar koelwagen ideaal. Ook volledig elektrisch, waarbij het dak is uitgerust met zonnepanelen. Dit garandeert de juiste koeling en heeft geen invloed op de actieradius van de bus. Ook deze e-Crafter is op verschillende manieren op te laden.

Overweegt u om zakelijk elektrisch te gaan rijden? Neem dan contact met ons op om te kijken wat bij uw bedrijfsactiviteiten past. 

 

*) De opgegeven actieradius is de actieradius die tot stand is gekomen na het rijden van de testrondes volgens de geldende emissiestandaard in Europa (NEDC). Het kan zijn dat de daadwerkelijke actieradius in de praktijk afwijkt.

Interesse? Neem contact met ons op.