Den Engelsen Bedrijfswagens Volkswagen Bedrijfswagens

ID. Buzz Cargo

De nieuwe elektrische ID. Buzz. - Vanaf nu te bestellen

De eerste van een nieuwe generatie Volkswagen Bedrijfswagens

De eerste van een nieuwe generatie Volkswagen Bedrijfswagens

Een eerbetoon aan een icoon

Wat verwacht je van een bestelwagen van de toekomst? Elektrische aandrijving, voldoende laadruimte, geschikt voor lange afstanden. De ID. Buzz Cargo heeft het allemaal, en meer. De bestelbus opnieuw uitgevonden. Ontdek het vernieuwde design dat toch onmiskenbaar hint naar z'n legendarische voorgangers. De ID. Buzz Cargo is vanaf nu te bestellen en staat aan het einde van het jaar bij ons in de showroom. 

Samen richting de toekomst

De nieuwe elektrische ID. Buzz zet de toon voor de toekomst van mobiliteit. Voor het eerst ontwikkelde Volkswagen Bedrijfswagens een compleet nieuwe elektrische bus. Volledig van de grond af aan. Ontdek de intelligente assistenten, digitale features, innovatieve connectiviteit, het verrassend ruime interieur en natuurlijk z’n duurzame karakter.

Nieuw gevoel van ruimte. Meer flexibiliteit. 

De ID. Buzz maakt duurzaam rijden toegankelijker en prettiger. Met een volledig vernieuwd interieurconcept, waarin digitale innovatie en enorme flexibiliteit de hoofdrol spelen.

Een bredere visie op elektrisch rijden: innovatieve mobiliteit met de ID. Buzz

Echte duurzame mobiliteit is alleen mogelijk als de volledige levenscyclus van een voertuig wordt meegewogen en de CO2-uitstoot binnen elke fase wordt verminderd. Dat is precies wat er is gebeurd bij de Volkswagen ID. Buzz. Niet voor niets betaal je na aankoop van deze 100% elektrisch bedrijfswagens tot 2025 nul wegenbelasting. Dus ga ook voor duurzaam – met de innovatieve, connected ID. Buzz.

Specificaties ID. Buzz Cargo

  • Volledig elektrisch
  • Accupakket met en capaciteit van 77 kWh
  • Accu in slechts 30 minuten van 5% naar 80% opgeladen
  • De laadruimte is ongeveer 3,9m3 en er passen 2 europallets in
  • Met een maximaal toegestaan gewicht van 3.000 kg bedraagt het laadvermogen 650 kg.

Wil jij meer weten over de ID Buzz of wil jij direct een afspraak maken met een van onze accountmanagers? Laat dan hieronder je gegevens achter.