Den Engelsen Bedrijfswagens Volkswagen Bedrijfswagens

De nieuwe Multivan

Welkom in een nieuwe wereld

Vanaf € 42.888 (Excl. BTW)

Leaseprijs € 511 per maand

Vanaf € 42.888 (Excl. BTW)

Leaseprijs € 511 per maand

Alleskunner opnieuw uitgevonden

Omdat je een flexibele, ruime bus zoekt die met z’n tijd meegaat. Omdat je iedereen een veilige ruimte wilt bieden. En… omdat je geen technische snufjes wilt, maar innovatieve oplossingen. Daarom is er de compleet nieuwe Volkswagen Multivan. Vooruitstrevend design, plug-in hybride, slimme assistenten, premium personenauto-comfort, multifunctioneler dan ooit. En dat zonder het unieke DNA van z’n voorgangers te verliezen.
 

  • Leverbaar vanaf € 54.400  incl. btw & bpm !
  • € 42.888  Excl. btw & bpm
  • Tot 7 zitplaatsen
  • Standaard 4 jaar garantie op bus en reparatie 

 

Hoogwaardige materialen in het interieur

Het interieur is afgewerkt met hoogwaardige materialen die de nieuwe Multivan een verfijnde, premium uitstraling geven. Standaard beschikt hij over de Digital Cockpit Pro, een 10 inch multimediadisplay. En het standaard multifunctioneel lederen stuurwiel met de 100% tiptronic laat vrijwel niets te wensen over. Bovendien kan je de kleuren van uw interieur zelf instellen met Multicolour Ambient Lighting.  Of het nu gaat om wit licht voor het vinden van verloren voorwerpen, een warme gele tint voor een ontspannende avond of een kleurrijk spel van kleuren.

  • IQ. Light Led matrix-koplampen
  • Multifunctioneel
  • Enkelvoudig zitsysteem
  • In- en uitstap

Een superslim interieurconcept

De nieuwe Volkswagen Multivan introduceert een superslim interieurconcept. Dankzij de volledig vlakke vloer, het innovatieve railsysteem en de bijzonder eenvoudig te verwijderen stoelen kun je de Multivan indelen zoals je wilt. Daarnaast maakt de elektromechanische parkeerrem de weg vrij voor een ruime doorgang tussen de voorstoelen naar de passagiersruimte. De nieuwe multifunctionele tafel schuif je over de rails naar je ideale plek. Of schuif ingeklapt tussen de voorstoelen. En voilà, je hebt een comfortabele middenconsole.

Alles naar een hoger plan

Nieuw in de Multivan is het tweedelige glazen panoramadak. Het geweldige uitzicht en het vele licht zorgen ervoor dat het interieur nog ruimer voelt. Bijkomend voordeel: de maximale binnenhoogte in het midden van Multivan is hierdoor nog wat hoger. De LowE-coating van het gelaagde veiligheidsglas vermindert de warmtestraling met 78 procent. Premium comfort dat typisch is voor een Multivan.

Vroemvroem wordt zoemzoem

Bijna geruisloos door de stad zoemen? Het kan met de nieuwe Multivan eHybrid met plug-in hybride-aandrijving. Helemaal klaar voor een nieuw tijdperk en het rijdt heerlijk. De Multivan eHybrid is zo ontworpen dat de afstand die je dagelijks gemiddeld aflegt 100% elektrisch kan. Kortom: meer rijplezier, lager brandstofverbruik en lokaal CO2-vrij rijden.

Intelligente assistentie

Op het gebied van veiligheid is de nieuwe Multivan helemaal opnieuw uitgedacht. Tijdens je rit kijken er voortaan meer dan 20 slimme assistenten met je mee. Alles om jou en je passagiers safe en comfortabel naar je bestemming te brengen. Ook de fraaie nieuwe IQ.Light LED-matrixkoplampen dragen bij aan de veiligheid. Je hebt beter zicht en je bent optimaal zichtbaar. Daarnaast zorgt de integratie van Amazon's Alexa voor optimale connectiviteit. Handsfree, dus kun jij je focussen op het verkeer. En natuurlijk optimaal genieten van je Multivan.

Congfigurator. Stel jouw Multivan samen

Hoe ziet jouw ideale Multivan eruit? Bekijk alle opties, kleuren en kosten en configureer nu de bedrijfswagen die bij jou past via deze configurator van Volkswagen Bedrijfswagens.

Alles weten over de nieuwe Multivan? Laat dan hier je contactgegevens achter!