Den Engelsen Bedrijfswagens Volkswagen Bedrijfswagens

De Volkswagen Transporter 6.1

Rijden in een iconische bus

Je hebt blinken. En je hebt uitblinken. Verschil moet er zijn.

Vanaf € 19.635 (Excl. BTW)

Leaseprijs € 235 per maand

Je hebt blinken. En je hebt uitblinken. Verschil moet er zijn.

Vanaf € 19.635 (Excl. BTW)

Leaseprijs € 235 per maand

Rijden in een iconische bus

De Transporter 6.1: een bedrijfswagen met een iconische staat van dienst. Een bus waarmee je voor de dag kunt komen. Geen technische snufjes, maar innovatieve oplossingen. Van zuinige TDI-motoren tot slimme assistenten. Van digitale cockpit tot gebruiksvriendelijke infotainmentsystemen. Met zijn zeer rijke standaarduitrusting is de Volkswagen Transporter een echte uitblinker. 

Dit is de Transporter 6.1

Innovatiever dan ooit

De iconische Volkswagen Transporter is grondig vernieuwd. En dat gaat verder dan zijn blinkende nieuwe looks. Met het volledig nieuwe dashboard met digitale cockpit, de nieuwste generatie infotainmentsystemen, vernieuwde TDI-motoren, de zeer rijke standaarduitrusting én hightech bestuurdersassistentie is de nieuwe Transporter  een echte uitblinker.

Elke dag ontspannen onderweg

De optionele rijstrookbehoudassistent stuurt tegen bij ongewild verlaten van de rijstrook. De bestuurder wordt tegelijkertijd gewaarschuwd door een waarschuwingsgeluid en een melding op het multifunctionele display.

Eenvoudig en veilig inladen

Veel vracht. Veel verkeer. Veel stops. De Transporter 6.1 Gesloten Bestelwagen helpt je met al het werk dat je verwacht te doen: dankzij de zeer lage laaddrempel, de aanzienlijke hoogte van de bagageruimte en de vele verschillende varianten.

  • aanhangwagenlast tot 2,5 t

  • tot 1,4 t laadvermogen

  • Ruimte voor maximaal drie europallets

  • tot 1.940 mm hoogte bagageruimte

  • twee wielbasissen en dakhoogtes

Maximale flexibiliteit 

Als je veel wilt vervoeren, moet je vaak creatief zijn. Daarom hebben wij iets bedacht. Zodat je zelfs bijzonder grote, brede of waardevolle leveringen met zo weinig mogelijk inspanning naar de bestemming kunt brengen.

  • Schuifdeur

  • Doorlaadfunctie

  • Laadruimte vergrendeling

  • Wegklapbare sjorogen

Ergonomische bestuurdersplek

De ergonomische werkplek van de bestuurder, het traploos instelbare stuurwiel en de bestuurdersstoel, vormvaste comfortbekleding en het opnieuw ontworpen dashboard maken het rijden zo comfortabel mogelijk. Dankzij het uitstekende zicht rondom, heb je in elke situatie goed overzicht. Zelfs in drukke stadscentra of op verwarrende bouwplaatsen. En zodra je geparkeerd hebt geldt het als jouw kantoor.

Altijd 4 jaar garantie op je Transporter en reparaties

Vanaf nu altijd 4 jaar garantie op je Transporter 6.1 en reparaties. Zo rijd jij met de zekerheid van Volkswagen Bedrijfswagens in je nieuwe Transporter 6.1. Extra voordelig en meer luxe met de uitrustingslines. Financier nu tijdelijk extra scherp en rij al een Transporter 6.1 vanaf € 235 per maand met Financial lease.  Of lease nu een Transporter 6.1. Switch straks naar de 100% elektrische ID.Buzz.

 

Benieuwd naar de allernieuwste Volkswagen Transporters? 

Meer weten over de Transporter 6.1? Neem contact met ons op!