Den Engelsen Bedrijfswagens Volkswagen Bedrijfswagens

Actueel

Actie: Altijd Door Zomercheck

Maak jouw bus klaar voor de zomer met de Altijd Door Zomercheck voor slechts €16,50. Nu tijdelijk met gratis 75 Edition koffiemok.

Verder lezen
03 juni 2022
Acties, Algemeen, Volkswagen
Klant aan het woord: Royal Class Logistics

Wat onschuldig begon is uitgegroeid tot een succesvol koeriersbedrijf met 36 bussen. Royal Class Logistics heeft zich in 12 jaar tijd weten te ontplooien tot dé specialist onder de logistieke dienstverleners. Zo bezorgen ze dagelijks talloze pakketten door Noord-Brabant voor DPD, DHL en PostNL. Goede bussen zijn hiervoor essentieel. Dit jaar kochten eigenaren Yasin en Marcos 12 bussen bij Den Engelsen. De eerste vijf werden begin dit jaar al afgeleverd, inmiddels staan de andere zeven ook te schitteren voor hun bedrijfspand.

Verder lezen
19 april 2022
Algemeen, Volkswagen
Van Assouw Meubeltransport vertrouwt al 8 jaar blindelings op hun Volkswagen Crafter

Van Assouw Meubeltransport uit Oirschot is sinds 1895 een begrip in de transportwereld. Het transportbedrijf gespecialiseerd in meubeldistributie kocht in 1929 hun eerste bedrijfswagen. Vanaf dat moment is het wagenpark flink geëvolueerd. Hoewel de vloot voornamelijk bestaat uit zware trucks, gebruiken ze voor spoedtransporten twee Volkswagen Crafters uit 2021 en 2014. Normaliter worden alle auto’s na maximaal 8 jaar ingeruild, maar dat geldt niet voor de inmiddels ruim 8 jaar oude Crafter. Met maar liefst 350.000 kilometer op de teller rijdt hij nog altijd als een zonnetje.

Verder lezen
31 maart 2022
Acties, Algemeen, Volkswagen
Kees Stravers al ruim 25 jaar trouwe klant bij Den Engelsen Bedrijfswagens

Kees Stravers, een 62-jarige energieke duizendpoot woonachtig in Geldrop. Naast zijn baan als hoofd systeem en netwerkbeheer op het Stedelijk college in Eindhoven, is Kees in zijn vrije tijd fotograaf en verhalenverteller. Dit brengt hem op verschillende plekken, van Nederland tot België en Duitsland. Dit doet hij al ruim 25 jaar in zijn Volkswagen Caddy. Vanaf de eerste kennismaking viel hij als een blok voor Den Engelsen Bedrijfswagens. De goede kwaliteit, de goede adviezen én de goede mensen zijn hiervan de reden.

Verder lezen
18 maart 2022
Acties, Algemeen, Volkswagen
Gezond en mobiel wagenpark essentieel voor WDK Logistics

WDK Logistics ‘the green wave in logistics’ biedt duurzame transportoplossingen van first mile tot afleverlocatie. Hun motto ‘gaat niet, bestaat niet’ verklapt het stiekem al: ter land, ter zee of in de lucht, ieder pakket vind zijn eindbestemming. Naast de hoofdvestiging in Barendrecht, starten ze op 1 januari 2018 een tweede vestiging in Panningen. Op deze locatie ligt de focus enkel op pakketvervoer voor UPS. Om ervoor te zorgen dat alle goederen op afgesproken plaats en tijd worden afgeleverd, is een gezond en mobiel wagenpark essentieel. Die verantwoordelijkheid ligt vanaf het begin bij Den Engelsen Bedrijfswagens, naar grote tevredenheid van WDK Logistics.

Verder lezen
10 maart 2022
Acties, Algemeen, Volkswagen
Voorjaarsacties Volkswagen Bedrijfswagens

Maak jouw Volkswagen bedrijfswagen klaar voor het voorjaar. Van aircocheck tot zomerbanden.

Verder lezen
04 maart 2022
Acties, Volkswagen