Den Engelsen Bedrijfswagens Volkswagen Bedrijfswagens

1e Monteur Nieuwbouw - MAN Nijmegen

22 mei 2019 Vacatures
Ben jij een enthousiaste monteur die nauwkeurig te werk gaat? Heb je ervaring met bedrijfswagens en trucks? Dan zoeken wij jou, voor een functie als 1e monteur Nieuwbouw in onze vestiging in Nijmegen.

Bij MAN Nederland Dealer B.V. zijn we op zoek naar een gedreven 1e monteur voor de afdeling Nieuwbouw die volledig zelfstandig aan de slag gaat met het ombouwen van accessoires en aanpassen van systemen aan nieuwe voertuigen. Je krijgt een moderne werkplek waar je met leuke collega’s werkt aan de nieuwste bedrijfswagens en trucks. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je verder te ontwikkelen en bieden we je scholing vanuit de premium merken MAN en Volkswagen Bedrijfswagens.

Wij zoeken voor deze functie iemand die goed kan schakelen tussen werkopdrachten en nauwkeurig te werk gaat.

Ben jij die harde werker met teamspirit en ambitie die we bij MAN nodig hebben? Lees dan snel verder!

Wie wij zijn?

MAN Nederland Dealer B.V. is een dealergroep voor de merken MAN en Volkswagen Bedrijfswagens. We hebben vestigingen in Eindhoven, Apeldoorn, Duiven, Nijmegen, Venlo en Stein.

Dit ga je doen bij MAN Nederland Dealer B.V.:

Kom jij als 1e monteur Nieuwbouw bij MAN Nederland Dealer B.V. werken? Fijn! Dit worden jouw taken:

  • Je werkt aan het ombouwen van nieuwe bedrijfswagens volgens specificatie.

Welke vaardigheden passen bij deze functie?

Als 1monteur Nieuwbouw schakel je regelmatig tussen werkopdrachten en moet je zeer nauwkeurig kunnen werken. Daarnaast heb je als monteur bij MAN Nederland Dealer B.V. ook een heel klantvriendelijke instelling. Je bent prettig in de omgang met klanten en met je collega’s, een echte teamspeler.

Gezien de aard van de functie is het fijn als je een flexibele instelling hebt en geen 9 tot 5 mentaliteit. Wij vinden het namelijk erg belangrijk dat onze klanten (vaak actief in het bedrijfsleven) altijd snel en vakkundig geholpen worden.

Bij ons krijg je ruim de mogelijkheid om door te groeien en jezelf verder te ontwikkelen. Je bent dan ook bereid om voor deze branche opleidingen en trainingen te volgen.

Je hebt een afgeronde opleiding tot 1e monteur (EBAT). Daarnaast bezit je het rijbewijs C/CE. Ook heb je affiniteit met lichte bedrijfswagens.

Hoe ziet het werk eruit?

Vanzelfsprekend begint je dag ’s ochtends met een bakkie koffie. Samen met je collega’s bekijk je de  planning voor die dag. Je gaat snel aan de slag, want er is genoeg te doen!

Wat heeft MAN Nederland Dealer B.V. jou te bieden?

Wij bieden jou:

  • Een zelfstandige functie binnen een dynamische organisatie met leuke collega's
  • Uitstekende scholing vanuit de merken MAN en Volkswagen bedrijfswagens
  • De mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen door interne en externe opleidingen
  • Een uiterst moderne werkplek
  • Een goed salaris, passend bij je kennis en ervaring
  • Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Een goede pensioenregeling

Ga jij binnenkort voor ons aan de slag?

Ben jij een teamplayer die een uitdaging ziet in deze baan? Goed om te horen! Je kunt direct solliciteren door jouw cv en motivatie te uploaden via deze website (zie kolom hiernaast)

Wil je nog iets weten over deze functie? Jan-Willem van Pommeren is jouw contactpersoon en geeft je met plezier antwoord als je hem belt op 06 - 51 49 70 88. Je kunt hem ook een mailtje sturen via janwillem.vanpommeren@man-dealer.nl