Den Engelsen Bedrijfswagens Volkswagen Bedrijfswagens

2e Monteur Den Engelsen Bedrijfswagens Eindhoven

15 mei 2019 Vacatures
Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, betrouwbare en technisch onderlegde collega die geen uitdaging uit de weg gaat.

Wat ga je doen?

Jij bent een enthousiaste, betrouwbare en technisch onderlegde collega die geen uitdaging uit de weg gaat. De functie is gericht op een verscheidenheid aan werkzaamheden in onderhoud en reparatie aan lichte bedrijfswagens. Jouw technische kennis van bedrijfswagens in de breedste zin zorgt ervoor dat jij snel kan schakelen tussen verschillende technische problemen. 
Je bent opgeleid tot monteur en je hebt de ambitie om jezelf te ontwikkelen tot 1e monteur met aanvullende bevoegdheden als APK keuren en diagnoses stellen. Je zal daarbij zelfstandig, reparaties aan motoren en installaties verrichten en storingen lokaliseren en oplossen. Je ziet de verschillende typen voertuigen en werkmateriaal als een uitdaging en kunt jouw werk zelfstandig uitvoeren en controleren.

Hoe ziet jouw dag er uit?

Je start met een kop koffie en je maakt een praatje met collega's. Vervolgens bekijk je het planbord en overleg je met je leidinggevende hoe de werkdag er globaal uit komt te zien. Iedere werkdag ziet er weer anders uit. De ene dag ben je veel bezig met elektronische storingen en de andere dag ben je diagnoses aan het stellen. De volgende dag heb je een mechanische reparatie of ben je een veiligheidssysteem met een laptop aan het afstellen. Dat maakt het werk juist zo leuk. Als monteur bij Bedrijfswagencentrum Eindhoven kun jij op ieder feestje weer een gaaf nieuw verhaal vertellen over jouw werk. 
We werken met elkaar in een moderne, lichte en schone werkruimte. Deze is voorzien van alle moderne technieken. Al onze monteurs hebben hun eigen gereedschapskar. Je hoeft je gereedschap dus niet te delen. Jouw team bestaat naast jou uit nog ca. 10 monteurs. 

Wat vragen wij van jou?

Als ideale monteur bij Bedrijfswagencentrum Eindhoven:

  • heb je al een aantal jaren ervaring in de techniek, bijvoorbeeld elektrotechniek. Het is super als je ook een mbo-diploma hebt in die richting, maar het is niet noodzakelijk;
  • je houdt van knutselen en het oplossen van technische storingen;
  • natuurlijk is het top als je al ervaring hebt in een soortgelijke functie;

Wat bieden wij?

Naast een hartstikke mooie baan bij een vooraanstaand bedrijf in de autobranche, bieden wij jou natuurlijk nog meer, namelijk:

  • een salaris tussen de € 2.100 en € 3.000 bruto per maand
  • vakantiedagen volgens cao Motorvoertuigen en Techniek
  • de mogelijkheid om je continu te blijven ontwikkelen via ons doorlopende opleidingsprogramma bij de Pon Academy wat speciaal ontwikkeld is voor onze monteurs. Zo blijf je up-to-date over de marktontwikkelingen en de nieuwe technieken
  • de mogelijkheid om door te groeien naar functies zoals eerste monteur, technisch specialist, werkplaatschef of service adviseur
  • een goede pensioenregeling

Contactinformatie

Ben je nieuwsgierig geworden, maar heb je toch nog een vraag? Neem dan gerust contact op met Roel de Greef (bedrijfsleider) via 06 53 89 40 95 of roel.degreef@man-dealer.nl.