Den Engelsen Bedrijfswagens Volkswagen Bedrijfswagens

Een 10+ voor Fried van de Laar

13 juli 2021 Blogs
Aannemersbedrijf Fried van de Laar uit Best is uitgegroeid tot één van de topspelers in de markt. Met meer dan 250 verbouwingen en winkelrenovaties voor de grootste nationale en internationale retail merken, bouwen zij altijd vooruit. Hun succesformule? Specialisatie. Sinds vorig jaar hebben eigenaren Jan en Ben van de Laar een nieuw label toegevoegd: FVDL Totaaltechniek. Een bedrijf waarin alle specialismen op het gebied van installatietechniek samenkomen. Dit vroeg om nieuwe bedrijfswagens. Eentje? Nee, maar liefst tien. En die vonden ze bij Den Engelsen.

Bouwen aan de techniek van morgen
FVDL Totaaltechniek heeft alle expertises van de installatietechniek in huis. Door de veelzijdigheid van het werk en de kwaliteiten van hun werknemers, weten zij precies wat er nodig is om de juiste oplossingen voor hun opdrachtgevers te creëren. Dit maakt FVDL Totaaltechniek één van de nieuwste en meest vooruitstrevende spelers in het vak. ‘We zijn een hardwerkend familiebedrijf met een speciaal tintje vanuit doorzettingsvermogen en betrouwbaarheid naar de klant toe’.

Goud waard
Het merk Volkswagen zit in de geschiedenis van het bedrijf versleuteld. ‘We vinden het belangrijk dat onze medewerkers veilig en comfortabel op de weg zitten, en dat ze ook een mooie uitstraling hebben. Volkswagen voldoet aan deze eisen’, aldus Ben. Toen er door de uitbreiding van FVDL Totaaltechniek nieuwe bedrijfswagens nodig waren, was de keuze voor zowel Volkswagen als Den Engelsen dan ook direct beklonken. ‘We maken met z’n allen enorm veel kilometers. De betrouwbaarheid van Volkswagen en de snelle service en vakkundigheid van Den Engelsen zorgen ervoor dat we altijd kunnen blijven rijden. Dat is voor ons goud waard’.

Het totale plaatje
Het bieden van een totaaloplossing staat bij FVDL Totaaltechniek hoog in het vaandel. Dit is dan ook een belangrijke reden voor de keuze van Den Engelsen. ‘Bij Den Engelsen kun je ook voor het totale plaatje terecht. Van koop tot onderhoud. Je hebt gewoon alles op één plek’. Ook het lokale tintje speelde in rol in de besluitvorming, evenals de kwaliteit, betrouwbaarheid, en het vertrouwen.

Een vertrouwde samenwerking
Ze zochten een Volkswagen Bedrijfswagendealer die datgeen doet wat zij als bedrijf belangrijk vinden. Dat vonden ze bij Den Engelsen. Vanaf het eerste moment voelde de samenwerking vertrouwd. ‘Er werd aandachtig geluisterd naar onze behoeften, dachten goed met ons mee en kwamen al snel met een passende oplossing. Ook schakelden ze snel en zochten ze alles tot op de bodem uit’.

Geen onbekend terrein
De samenwerking tussen beide bedrijven was zeker niet de eerste keer. Door de goede ervaringen uit het verleden, was het voor FVDL Totaaltechniek geen kwestie of, maar wanneer ze weer met Den Engelsen zaken zouden gaan doen. Ook deze keer verliep het proces van aankoop tot aflevering vlekkeloos. Het enige minpuntje wat Ben kan noemen, is dat er in het begin wat aanloop manco’s waren. Maar ook die zijn gelukkig allemaal netjes opgelost. Op de vraag of hij Den Engelsen zou aanbevelen aan anderen hoeft hij niet lang na te denken. ‘Absoluut! We weten gewoon dat als je met Den Engelsen zakendoet, je goed zit’.