Den Engelsen Bedrijfswagens Volkswagen Bedrijfswagens

Een prachtige T4 uit 1997, met 431.467 kilometer, door ons al ruim 10 jaar - naar volle tevredenheid - onderhouden!

03 februari 2021 Blogs

Uit de agenda van Anneke Boogaard

“Vrijdag: Groene naar Den E.”
“Slechte garages bestaan niet”, zegt Mevrouw Beukenoot. Om vervolgens kleurrijk te beargumenteren waarom ‘haar’ bedrijfsgarage toch de allerbeste is. Sinds 2010 laat ze haar Javagroene Volkswagen T4 uit 1997 onderhouden door Den Engelsen Bedrijfswagens. En dat gebeurt naar volle tevredenheid.

An’s Muziekparadijs
De vrouw achter Mevrouw Beukenoot is Anneke Boogaard; creatief, muzikaal en een tikje eigenzinnig. Haar bedrijfspand, An’s Muziekparadijs, staat net buiten het centrum van Eindhoven. In het volledig geluidsgeïsoleerde muziekzaal met hypermodern luchtverversingsysteem kunnen koren en muzikanten veilig repeteren. Zelfs in tijden van corona.

Naast zingen en trommelen met mensen in het Muziekparadijs rijdt Anneke graag in haar T4 het hele land door om percussieworkshops te geven. Inmiddels staat er ruim 431.467 kilometer op de teller. Zoals Anneke het zelf zegt: hij is net lekker ingereden. Ze is absoluut verknocht aan haar T4. Enkele uiterlijke onvolkomenheden verraden een rijk verleden aan muzikale avonturen, maar motorisch is ‘de groene’ nog in topconditie.

In onderhoud
De T4 werd ooit nieuw gekocht. In de gloriejaren voor workshops had Anneke zelfs twee bedrijfswagens; de T4 én een Volkswagen Crafter. De zoektocht naar die tweede auto bracht haar met Den Engelsen in contact. “Het klikte direct. Ik had een heel uitgebreid eisenpakket, met een aantal vrij ongebruikelijke wensen. Den Engelsen heeft alles op alles gezet om dat voor elkaar te krijgen. Ik voelde me als klant daardoor echt gezien en begrepen. Vandaar dat ik het onderhoud van mijn T4 ook bij Den Engelsen heb ondergebracht.”

Persoonlijk
Wat is het dat Den Engelsen anders maakt dan andere garages? Volgens Anneke zit dat vooral in de mensen. “Het persoonlijke contact vind ik heel belangrijk. De ontvangst is altijd even hartelijk. We kennen elkaar en noemen elkaar bij de voornaam. Als er iets gerepareerd of vervangen moet worden, denken ze met me mee om kosten te besparen. En na een reparatie krijg ik de sleutel altijd rechtstreeks van de monteur. Dat soort dingen maakt voor mij het verschil.”

Toekomstdroom
Vanwege corona liggen de percussieworkshops momenteel stil. Toch piekert Anneke er niet over afscheid te nemen van haar T4. Sterker nog, ze heeft er grootse plannen mee: “Mijn droom is om deze auto elektrisch te maken. Bij Den Engelsen vonden ze dat ook een mooi idee. Het zou een kostbare ingreep zijn, maar het kan. Dus wie weet.” Voorlopig blijft het bij dromen, maar Anneke is optimistisch van aard. “Ik ben echt verknocht aan deze wagen en dankzij Den Engelsen kan ik er in blijven rijden. Daar ben ik ze ontzettend dankbaar voor.”