Den Engelsen Bedrijfswagens Volkswagen Bedrijfswagens

Hoge kortingen op special editions!

22 mei 2019 Acties
Harde werkers mogen zichzelf af en toe best eens belonen. Dat kan met Caddy & Crafter Exlusive Edition, en de Transporter T-Edition.

Harde werkers mogen zichzelf zo nu en dan best eens belonen. Dat kan met de Caddy & Crafter Exclusive-editions en de Transporter T-Editions. Momenteel loopt er een kortingsactie op deze modellen.

De Caddy & Caddy Maxi Exclusive Edition hebben momenteel extra korting oplopend tot € 1.378,- excl. btw. Deze Exclusive edition kun je nog uitbreiden met een Bestuurdersassistentiepakket, ook met een korting oplopend tot € 690,- excl. btw. Ten slotte is nu ook een lederen interieur mogelijk vanaf € 699 excl. btw. 

Ga je liever voor de grotere Transporter, dan zijn er nu kortingen mogelijk op de T-Edition oplopend tot € 2.928,- excl. btw (Gesloten Bestelwagen en Dubbele Cabine). Ook is het sportpakket tijdelijk in prijs verlaagd tot € 300 excl. btw en ook is er een lederen interieur mogelijk Vanaf € 699 + Gratis T-EDITION logo. 

Ook op de Crafter zijn er acties, zo is nu de Crafter Bestelwagen Exclusive edition verkrijgbaar met extra korting oplopend tot € 1.651,- excl. btw. Ook is het veiligheidspakket in prijs verlaagd (extra korting oplopend tot € 450,- excl. btw). 

Loop deze acties niet mis, deze lopen namelijk nog tot en met 30 juni 2019.