Den Engelsen Bedrijfswagens Volkswagen Bedrijfswagens

ID. Buzz Cargo

12 november 2021 Algemeen, Volkswagen
De terugkeer van de T1, maar dan elektrisch. Deze iconische bus gaat in de loop van 2022 in productie. Gebouwd voor de stad van morgen. Veelzijdig en ongekend innovatief.

Elektrisch rijden in een icoon

Omdat je houdt van het design van de legendarische Volkswagen busjes. Omdat je de verantwoordelijkheid neemt als het om het klimaat gaat. En… omdat je als ondernemer graag je visitekaartje afgeeft. Met de volledig elektrische ID. Buzz Cargo brengen we de iconische T1 'back to the future'. De ID. Buzz gaat in de loop van 2022 in productie. Wanneer hij precies bij de dealer staat en wat de prijs van de ID. Buzz wordt, blijft nog even een verrassing. Maar het dagdromen kan beginnen.

Autonoom rijden. De bestuurderswerkplaats van de toekomst.

Zelfs al lijkt autonoom rijden nog toekomstmuziek, toch is de ID. Buzz Cargo daar nu al op voorbereid. En dat creëert volledig nieuwe mogelijkheden voor jou als bestuurder. Dankzij de volledige online verbinding kun je in de toekomst wellicht administratief werk doen, terwijl je ID. Buzz Cargo je zelf naar je volgende bestemming brengt.

Stedelijke wendbaarheid. Ontworpen voor de stad.

Smalle straten in de stad? Geen probleem voor de ID. Buzz Cargo. Dankzij zijn kleinere elektrische motor en zijn bredere wielbasis beschikt hij over een kleine draaicirkel en neemt hij weinig plaats in het verkeer in, zonder dat u daarvoor laadruimte moet opofferen. Flexibel en slim – zo is de ID. Buzz Cargo.