Den Engelsen Bedrijfswagens Volkswagen Bedrijfswagens

Occasion Financieringsactie: 4,99% rente op Volkswagen Bedrijfswagens

12 november 2021 Acties, Volkswagen
Financier je nieuwe Volkswagen Bedrijfswagen met onze Occasion Financieringsactie tegen een scherp rentepercentage van 4,99%.

Instappen en rijden maar! Zie jij jezelf al zitten in jouw Volkswagen Bedrijfswagen droomoccasion, maar heb je het geld nog niet bij elkaar gespaard of investeer je het liever in jouw bedrijf? Dan hebben we goed nieuws.Tijdelijk is het rentetarief op de Volkswagen Bedrijfswagens financiering verlaagd van 6,99% naar 4,99%. In combinatie met de aflossingsvrije slottermijn van Volkswagen Bedrijfswagens Financial Lease kun je zo voor een vast en nog lager maandbedrag wegrijden in jouw nieuwe occassion. 

Lager maandbedrag door aflossingsvrije slottermijn

Over de aflossingsvrije slottermijn betaal je gedurende de looptijd van de financiering alleen rente en geen aflossing. Daardoor zijn de maandlasten een stuk lager dan bij een andere financiering. Een ‘slottermijn’ wordt altijd lager ingezet dan de te verwachte restwaarde. Wat er overblijft van de inruilwaarde na het betalen van de slottermijn houd je over voor de aanbetaling van je volgende Volkswagen bedrijfswagen. Zo rijd je om de paar jaar in een nieuwe bus met lage maandelijkse lasten.

Bereken simpel jouw maandtarief

Kies een gewenst maandbedrag op basis van de waarde, looptijd en slottermijn. Bereken je maandtarief hier.

We regelen het allemaal voor je

Wil je slim vermogen opbouwen en een eigen bus met een scherp maandtarief? Wij regelen het allemaal voor je. Kom dus snel langs en rijd jouw bus nóg completer met een scherpe financiering.