Den Engelsen Bedrijfswagens Volkswagen Bedrijfswagens

Actueel

Winactie: Samen uit je stekker

Beleef Oranje dit jaar als nooit toveren. Claim je plek!

Verder lezen
15 november 2022
Acties, Algemeen, Volkswagen
Van Assouw Meubeltransport vertrouwt al 8 jaar blindelings op hun Volkswagen Crafter

Van Assouw Meubeltransport uit Oirschot is sinds 1895 een begrip in de transportwereld. Het transportbedrijf gespecialiseerd in meubeldistributie kocht in 1929 hun eerste bedrijfswagen. Vanaf dat moment is het wagenpark flink geëvolueerd. Hoewel de vloot voornamelijk bestaat uit zware trucks, gebruiken ze voor spoedtransporten twee Volkswagen Crafters uit 2021 en 2014. Normaliter worden alle auto’s na maximaal 8 jaar ingeruild, maar dat geldt niet voor de inmiddels ruim 8 jaar oude Crafter. Met maar liefst 350.000 kilometer op de teller rijdt hij nog altijd als een zonnetje.

Verder lezen
31 maart 2022
Acties, Algemeen, Volkswagen
Kees Stravers al ruim 25 jaar trouwe klant bij Den Engelsen Bedrijfswagens

Kees Stravers, een 62-jarige energieke duizendpoot woonachtig in Geldrop. Naast zijn baan als hoofd systeem en netwerkbeheer op het Stedelijk college in Eindhoven, is Kees in zijn vrije tijd fotograaf en verhalenverteller. Dit brengt hem op verschillende plekken, van Nederland tot België en Duitsland. Dit doet hij al ruim 25 jaar in zijn Volkswagen Caddy. Vanaf de eerste kennismaking viel hij als een blok voor Den Engelsen Bedrijfswagens. De goede kwaliteit, de goede adviezen én de goede mensen zijn hiervan de reden.

Verder lezen
18 maart 2022
Acties, Algemeen, Volkswagen
Gezond en mobiel wagenpark essentieel voor WDK Logistics

WDK Logistics ‘the green wave in logistics’ biedt duurzame transportoplossingen van first mile tot afleverlocatie. Hun motto ‘gaat niet, bestaat niet’ verklapt het stiekem al: ter land, ter zee of in de lucht, ieder pakket vind zijn eindbestemming. Naast de hoofdvestiging in Barendrecht, starten ze op 1 januari 2018 een tweede vestiging in Panningen. Op deze locatie ligt de focus enkel op pakketvervoer voor UPS. Om ervoor te zorgen dat alle goederen op afgesproken plaats en tijd worden afgeleverd, is een gezond en mobiel wagenpark essentieel. Die verantwoordelijkheid ligt vanaf het begin bij Den Engelsen Bedrijfswagens, naar grote tevredenheid van WDK Logistics.

Verder lezen
10 maart 2022
Acties, Algemeen, Volkswagen
Hendrix loon- en landbouwbedrijf kiest al ruim 7 jaar unaniem voor Den Engelsen

Hendrix loon- en landbouwbedrijf uit Merselo is een gespecialiseerd loonbedrijf in de champignonteelt. Al ruim 50 jaar vullen ze champignoncellen op locatie bij diverse champignonkwekers in de werkgebieden Zuid-Nederland, Nederlandtalig België en het grensgebied van Duitsland. Sinds 2003 staat Wilbert Heldens samen met zijn vrouw Heidi en zwager Erick aan het roer van dit mooie familiebedrijf. Ruim zeven jaar geleden kochten ze hun eerste Volkswagen Caddy bij Den Engelsen Bedrijfswagens. Dit was het begin van een langdurige samenwerking gebaseerd op vertrouwen.

Verder lezen
03 maart 2022
Acties, Volkswagen, Blogs
Snel ruitherstel door Den Engelsen Bedrijfswagens

Ruitschade? Binnen 24 uur herstelt door onze vakkundige monteurs in de werkplaats.

Verder lezen
08 februari 2022
Acties, Algemeen, Volkswagen