Den Engelsen Bedrijfswagens Volkswagen Bedrijfswagens

Actueel

Familiebedrijf Den Engelsen neemt Truckservice-activiteiten over van Nabuurs

Haps – De dealerorganisatie Den Engelsen Bedrijfswagens is met Nabuurs B.V. overeengekomen dat Nabuurs Truckservice, de eigen truckwerkplaats van Nabuurs, per 1 februari 2022 wordt overgenomen.

Verder lezen
09 december 2021
Algemeen, Blogs
ID. Buzz Cargo

De terugkeer van de T1, maar dan elektrisch. Deze iconische bus gaat in de loop van 2022 in productie. Gebouwd voor de stad van morgen. Veelzijdig en ongekend innovatief.

Verder lezen
12 november 2021
Algemeen, Volkswagen
Volkswagen Bedrijfswagens en KNVB samen duurzaam op weg

De KNVB en Volkswagen Bedrijfswagens zijn een nieuwe samenwerking aangegaan tot in elk geval eind 2023. Volkswagen Bedrijfswagens wordt samen met zustermerk Volkswagen de Duurzame mobiliteitspartner van de Nederlandse voetbalbond en tevens officieel Trotse supporter van alle Oranjefans. De beide Volkswagen-merken en de KNVB streven samen naar een CO2-neutrale toekomst en bundelen de krachten om onder andere het vervoer van sporters en supporters rondom voetbalwedstrijden milieuvriendelijker in te vullen.

Verder lezen
30 maart 2021
Algemeen, Volkswagen, Blogs
SEBA: Subsidie Emissieloze Bedrijfsauto's

Profiteer nu van de Subsidie Emissieloze Bedrijfsauto's (SEBA) bovenop de duurzaamheidspremie. Met €15.000 voordeel heb je het voor mekaar.

Verder lezen
15 maart 2021
Acties, Algemeen, Volkswagen
Den Engelsen Bedrijfswagens optimistisch over de toekomst

Een jaar na de start van Den Engelsen Bedrijfswagens als MAN dealer voor zuidoost Nederland en VW Bedrijfswagendealer in Eindhoven, is directeur/eigenaar Michel den Engelsen ondanks de Corona-crisis nog even positief als voorheen. “Natuurlijk zijn wij als bedrijf ook geraakt door de gevolgen van het virus. Maar wij hebben de uitdagingen vooral als kansen gezien, onze organisatie op orde gehouden en zelfs versterkt. We staan goed gesteld om de nieuwe generatie MAN trucks vol energie in de markt te zetten”, aldus Den Engelsen, die optimistisch is over de toekomst.

Verder lezen
31 juli 2020
Algemeen
Persbericht - Den Engelsen Bedrijfswagens Sales dealer van het jaar 2020 !

Bij de jaarlijkse ‘Sales dealer van het Jaar verkiezing’ van Volkswagen Bedrijfswagens is Den Engelsen Bedrijfswagens uitgeroepen tot beste Volkswagen Bedrijfswagens Sales dealer van Nederland. Met hoge scores op alle criteria laat Den Engelsen Bedrijfswagens zien dat zij beschikken over medewerkers die bovengemiddeld scoren op kennis, klantgerichtheid en flexibiliteit.

Verder lezen
06 maart 2020
Algemeen, Volkswagen