Den Engelsen Bedrijfswagens Volkswagen Bedrijfswagens

Actueel

Klant aan het woord – Opvallers

Merken sterker maken, dat is Opvallers missie. Het bureau uit Eindhoven is er heilig van overtuigd dat er geen tweede kans bestaat voor een eerste indruk. Daarom zetten ze iedere dag alles op alles om merken vanaf het eerste moment op te laten vallen. Dit doen ze voor diverse grote opdrachtgevers zoals Venco, Chocomel, Pepsi en Thuisbezorgd. Om ook zelf goed voor de dag te komen, kochten ze meerdere Volkswagen Crafters bij Den Engelsen Bedrijfswagens. Volgens logistiek medewerker Roland van de Laar materiaal om dik tevreden over te zijn.

Verder lezen
28 september 2022
Algemeen, Volkswagen, Blogs
Hendrix loon- en landbouwbedrijf kiest al ruim 7 jaar unaniem voor Den Engelsen

Hendrix loon- en landbouwbedrijf uit Merselo is een gespecialiseerd loonbedrijf in de champignonteelt. Al ruim 50 jaar vullen ze champignoncellen op locatie bij diverse champignonkwekers in de werkgebieden Zuid-Nederland, Nederlandtalig België en het grensgebied van Duitsland. Sinds 2003 staat Wilbert Heldens samen met zijn vrouw Heidi en zwager Erick aan het roer van dit mooie familiebedrijf. Ruim zeven jaar geleden kochten ze hun eerste Volkswagen Caddy bij Den Engelsen Bedrijfswagens. Dit was het begin van een langdurige samenwerking gebaseerd op vertrouwen.

Verder lezen
03 maart 2022
Acties, Volkswagen, Blogs
Klant aan het woord: Jan Huybens Logistiek

Sinds 2009 is Jan Huybens Logistiek gespecialiseerd in spoedritten voor diverse opdrachtgevers. Van high-tech onderdelen en medicijnen tot het transporteren van documenten met gevoelige informatie. Voor eigenaar Jan Huybens is zijn bedrijfswagen de draaiende motor achter z’n bedrijf. Op 26 juni 2020 ontving hij z’n derde bedrijfswagen bij Den Engelsen: een Volkswagen Transporter 6.1 Bulli. Met inmiddels 281.394 kilometer op de teller is hij een soort Dakar-rijder in de wereld van de Transporters. In dit interview vragen we hem o.a. naar zijn ervaringen, bevindingen en kijk op zakendoen.

Verder lezen
27 januari 2022
Algemeen, Volkswagen, Blogs
Familiebedrijf Den Engelsen neemt Truckservice-activiteiten over van Nabuurs

Haps – De dealerorganisatie Den Engelsen Bedrijfswagens is met Nabuurs B.V. overeengekomen dat Nabuurs Truckservice, de eigen truckwerkplaats van Nabuurs, per 1 februari 2022 wordt overgenomen.

Verder lezen
09 december 2021
Algemeen, Blogs
Klant aan het woord: Tijssens Elektrotechniek

Tijssens B.V in Heeze werkt dagelijks met veel plezier aan het bedenken, implementeren en onderhouden van intelligente, duurzame en integrale elektrotechnische oplossingen. Hun kracht? Een combinatie van kennis, ervaring, flexibiliteit en innovatie. Met ruim 100 jaar ervaring op zak geeft dit hun de voorsprong in de techniek en de toepassingen. Met expertgebieden als brand- en inbraakbeveiliging, E-installatie, domotica, zorg- en communicatieoplossingen en intelligente duurzame energie willen zij het leven van de (eind)gebruiker makkelijker, veiliger en efficiënter maken. Die wens had eigenaar Guido Bothe ook voor zijn eigen wagenpark, met vijf nieuwe Volkswagens als gevolg.

Verder lezen
14 september 2021
Volkswagen, Blogs
Een 10+ voor Fried van de Laar

Aannemersbedrijf Fried van de Laar uit Best is uitgegroeid tot één van de topspelers in de markt. Met meer dan 250 verbouwingen en winkelrenovaties voor de grootste nationale en internationale retail merken, bouwen zij altijd vooruit. Hun succesformule? Specialisatie. Sinds vorig jaar hebben eigenaren Jan en Ben van de Laar een nieuw label toegevoegd: FVDL Totaaltechniek. Een bedrijf waarin alle specialismen op het gebied van installatietechniek samenkomen. Dit vroeg om nieuwe bedrijfswagens. Eentje? Nee, maar liefst tien. En die vonden ze bij Den Engelsen.

Verder lezen
13 juli 2021
Blogs