Den Engelsen Bedrijfswagens Volkswagen Bedrijfswagens

Actueel

Klant aan het woord: Klaas Pels

Explosief, zo zou je de groei van Cultuurtechnisch bedrijf Klaas Pels gerust kunnen noemen. Wat in coronatijd begon als een tijdelijke inkomstenbron voor Klaas zelf, groeide in no-time uit tot een bedrijf met meer dan 10 vaste en minstens zoveel flexibele krachten. Het wagenpark moest deze groeispurt zien bij te benen.

Verder lezen
22 december 2022
Algemeen, Volkswagen, Blogs
Klant aan het woord – Opvallers

Merken sterker maken, dat is Opvallers missie. Het bureau uit Eindhoven is er heilig van overtuigd dat er geen tweede kans bestaat voor een eerste indruk. Daarom zetten ze iedere dag alles op alles om merken vanaf het eerste moment op te laten vallen. Dit doen ze voor diverse grote opdrachtgevers zoals Venco, Chocomel, Pepsi en Thuisbezorgd. Om ook zelf goed voor de dag te komen, kochten ze meerdere Volkswagen Crafters bij Den Engelsen Bedrijfswagens. Volgens logistiek medewerker Roland van de Laar materiaal om dik tevreden over te zijn.

Verder lezen
28 september 2022
Algemeen, Volkswagen, Blogs
Kees Stravers al ruim 25 jaar trouwe klant bij Den Engelsen Bedrijfswagens

Kees Stravers, een 62-jarige energieke duizendpoot woonachtig in Geldrop. Naast zijn baan als hoofd systeem en netwerkbeheer op het Stedelijk college in Eindhoven, is Kees in zijn vrije tijd fotograaf en verhalenverteller. Dit brengt hem op verschillende plekken, van Nederland tot België en Duitsland. Dit doet hij al ruim 25 jaar in zijn Volkswagen Caddy. Vanaf de eerste kennismaking viel hij als een blok voor Den Engelsen Bedrijfswagens. De goede kwaliteit, de goede adviezen én de goede mensen zijn hiervan de reden.

Verder lezen
18 maart 2022
Volkswagen, Blogs
Gezond en mobiel wagenpark essentieel voor WDK Logistics

WDK Logistics ‘the green wave in logistics’ biedt duurzame transportoplossingen van first mile tot afleverlocatie. Hun motto ‘gaat niet, bestaat niet’ verklapt het stiekem al: ter land, ter zee of in de lucht, ieder pakket vind zijn eindbestemming. Naast de hoofdvestiging in Barendrecht, starten ze op 1 januari 2018 een tweede vestiging in Panningen. Op deze locatie ligt de focus enkel op pakketvervoer voor UPS. Om ervoor te zorgen dat alle goederen op afgesproken plaats en tijd worden afgeleverd, is een gezond en mobiel wagenpark essentieel. Die verantwoordelijkheid ligt vanaf het begin bij Den Engelsen Bedrijfswagens, naar grote tevredenheid van WDK Logistics.

Verder lezen
10 maart 2022
Algemeen, Volkswagen, Blogs
Hendrix loon- en landbouwbedrijf kiest al ruim 7 jaar unaniem voor Den Engelsen

Hendrix loon- en landbouwbedrijf uit Merselo is een gespecialiseerd loonbedrijf in de champignonteelt. Al ruim 50 jaar vullen ze champignoncellen op locatie bij diverse champignonkwekers in de werkgebieden Zuid-Nederland, Nederlandtalig België en het grensgebied van Duitsland. Sinds 2003 staat Wilbert Heldens samen met zijn vrouw Heidi en zwager Erick aan het roer van dit mooie familiebedrijf. Ruim zeven jaar geleden kochten ze hun eerste Volkswagen Caddy bij Den Engelsen Bedrijfswagens. Dit was het begin van een langdurige samenwerking gebaseerd op vertrouwen.

Verder lezen
03 maart 2022
Algemeen, Volkswagen, Blogs
Klant aan het woord: Jan Huybens Logistiek

Sinds 2009 is Jan Huybens Logistiek gespecialiseerd in spoedritten voor diverse opdrachtgevers. Van high-tech onderdelen en medicijnen tot het transporteren van documenten met gevoelige informatie. Voor eigenaar Jan Huybens is zijn bedrijfswagen de draaiende motor achter z’n bedrijf. Op 26 juni 2020 ontving hij z’n derde bedrijfswagen bij Den Engelsen: een Volkswagen Transporter 6.1 Bulli. Met inmiddels 281.394 kilometer op de teller is hij een soort Dakar-rijder in de wereld van de Transporters. In dit interview vragen we hem o.a. naar zijn ervaringen, bevindingen en kijk op zakendoen.

Verder lezen
27 januari 2022
Algemeen, Volkswagen, Blogs