Den Engelsen Bedrijfswagens Volkswagen Bedrijfswagens

Actueel

Familiebedrijf Den Engelsen neemt Truckservice-activiteiten over van Nabuurs

Haps – De dealerorganisatie Den Engelsen Bedrijfswagens is met Nabuurs B.V. overeengekomen dat Nabuurs Truckservice, de eigen truckwerkplaats van Nabuurs, per 1 februari 2022 wordt overgenomen.

Verder lezen
09 december 2021
Algemeen, Blogs
In gesprek met: Tijssens Elektrotechniek

Tijssens B.V in Heeze werkt dagelijks met veel plezier aan het bedenken, implementeren en onderhouden van intelligente, duurzame en integrale elektrotechnische oplossingen. Hun kracht? Een combinatie van kennis, ervaring, flexibiliteit en innovatie. Met ruim 100 jaar ervaring op zak geeft dit hun de voorsprong in de techniek en de toepassingen. Met expertgebieden als brand- en inbraakbeveiliging, E-installatie, domotica, zorg- en communicatieoplossingen en intelligente duurzame energie willen zij het leven van de (eind)gebruiker makkelijker, veiliger en efficiënter maken. Die wens had eigenaar Guido Bothe ook voor zijn eigen wagenpark, met vijf nieuwe Volkswagens als gevolg.

Verder lezen
14 september 2021
Volkswagen, Blogs
Een 10+ voor Fried van de Laar

Aannemersbedrijf Fried van de Laar uit Best is uitgegroeid tot één van de topspelers in de markt. Met meer dan 250 verbouwingen en winkelrenovaties voor de grootste nationale en internationale retail merken, bouwen zij altijd vooruit. Hun succesformule? Specialisatie. Sinds vorig jaar hebben eigenaren Jan en Ben van de Laar een nieuw label toegevoegd: FVDL Totaaltechniek. Een bedrijf waarin alle specialismen op het gebied van installatietechniek samenkomen. Dit vroeg om nieuwe bedrijfswagens. Eentje? Nee, maar liefst tien. En die vonden ze bij Den Engelsen.

Verder lezen
13 juli 2021
Blogs
Volkswagen Transporter Bulli voor vader en zoon Hoppenbrouwers

Vaders en zonen hebben vaak het een en ander gemeen. Dat geldt zeker voor Joop en Maik Hoppenbrouwers uit Nuenen. Zij delen niet alleen uiterlijke kenmerken en hun talent voor metaalbewerking, maar ook een bedrijf: JM Special Metal & Welding. Sinds kort is er nóg iets wat ze delen: een Volkswagen Transporter Bulli ABT.

Verder lezen
18 mei 2021
Blogs
Volkswagen Bedrijfswagens en KNVB samen duurzaam op weg

De KNVB en Volkswagen Bedrijfswagens zijn een nieuwe samenwerking aangegaan tot in elk geval eind 2023. Volkswagen Bedrijfswagens wordt samen met zustermerk Volkswagen de Duurzame mobiliteitspartner van de Nederlandse voetbalbond en tevens officieel Trotse supporter van alle Oranjefans. De beide Volkswagen-merken en de KNVB streven samen naar een CO2-neutrale toekomst en bundelen de krachten om onder andere het vervoer van sporters en supporters rondom voetbalwedstrijden milieuvriendelijker in te vullen.

Verder lezen
30 maart 2021
Algemeen, Volkswagen, Blogs
In gesprek met Frank Smeulders over 30 jaar service & onderhoud

“Als bedrijf zijn we trouw aan onze leveranciers. Als het ergens goed is, gaan we niet lopen. Dat is hier zeker van toepassing.”

Verder lezen
08 februari 2021
Blogs