Den Engelsen Bedrijfswagens Volkswagen Bedrijfswagens

Actueel

Monteur Nieuwbouw - Den Engelsen Bedrijfswagens Eindhoven

Ben jij onze MAN? We zijn op zoek naar een gemotiveerde tweede monteur om ons team van de afdeling Nieuwbouw te versterken.

Verder lezen
22 mei 2019
Vacatures
1e Monteur - Den Engelsen Bedrijfswagens Stein

Ben jij een enthousiaste monteur die nauwkeurig te werk gaat? Heb je ervaring met bedrijfswagens en trucks? Dan zoeken wij jou, voor een functie als 1e monteur in onze vestiging in Stein.

Verder lezen
22 mei 2019
Vacatures
1e Monteur Nieuwbouw - Den Engelsen Bedrijfswagens Nijmegen

Ben jij een enthousiaste monteur die nauwkeurig te werk gaat? Heb je ervaring met bedrijfswagens en trucks? Dan zoeken wij jou, voor een functie als 1e monteur Nieuwbouw in onze vestiging in Nijmegen.

Verder lezen
22 mei 2019
Vacatures
1e Monteur - Den Engelsen Bedrijfswagens Eindhoven

Ben jij een enthousiaste monteur die nauwkeurig te werk gaat? Heb je ervaring met bedrijfswagens en trucks? Dan zoeken wij jou, voor een functie als 1e monteur in onze vestiging in Eindhoven.

Verder lezen
22 mei 2019
Vacatures
2e Monteur MAN - Den Engelsen Bedrijfswagens Eindhoven

Ben jij een enthousiaste monteur die nauwkeurig te werk gaat? Heb je ervaring met bedrijfswagens en trucks? Dan zoeken wij jou, voor een functie als 2e monteur MAN in onze vestiging in Eindhoven.

Verder lezen
22 mei 2019
Vacatures
2e Monteur MAN - Den Engelsen Bedrijfswagens Stein

Ben jij een enthousiaste monteur die nauwkeurig te werk gaat? Heb je ervaring met bedrijfswagens en trucks? Dan zoeken wij jou, voor een functie als 2e monteur in onze vestiging in Stein.

Verder lezen
22 mei 2019
Vacatures