Den Engelsen Bedrijfswagens Volkswagen Bedrijfswagens

Den Engelsen Bedrijfswagens Nijmegen

Den Engelsen Bedrijfswagens Nijmegen is onderdeel van Volkswagen Bedrijfswagencentrum en biedt een totaalconcept op het gebied van transport en mobiliteit.

Centraal daarbij staan uw belangen als ondernemer. Niet alleen kunnen we u dankzij onze jarenlange ervaring en branchekennis een optimaal advies geven bij de aanschaf van een nieuwe bedrijfswagen. Ook weten we wat het aan kostbare tijd – en dus geld – kost, als uw auto onverhoopt toch stil komt te staan. Ons team doet er dan ook alles om u weer zo snel mogelijk op weg te helpen. Met ruime openingstijden, een 24/7 nooddienst, korte wachttijden, een haal- en brengservice en desgewenst vervangend vervoer. 

 Onderdeel van deze service is dat u onderhoud en reparaties bij ons ook buiten reguliere werktijden kunt laten uitvoeren. Daarnaast maken wij de klus altijd af, zelfs als er moet worden overgewerkt. Zo weet u zeker dat uw (Volkwagen) bedrijfswagen klaar staat wanneer u hem nodig heeft!

Den Engelsen Bedrijfswagens Nijmegen is naast Volkswagenbedrijfswagenservicedealer, ook officieel MAN Dealer voor de regio Nijmegen. Het adres voor aanschaf, service en onderhoud van zowel nieuwe als tweedehands trucks en bedrijfswagens. Dat maakt ons een krachtige partner voor al uw transport- en mobiliteitsoplossingen.

Daarom Den Engelsen Bedrijfswagens Nijmegen voor uw Volkswagen bedrijfswagen:

  • Ruime voorraad Volkswagen Crafter bedrijfswagens:
    nieuw en occasions; standaard en omgebouwd

  • Maatwerkoplossingen toegespitst op uw branche

  • ​Reparatie, onderhoud, bandenvervanging en APK

  • Een 24/7 nooddienst

  • Vervangend vervoer en haal- en brengservice

  • Advies op het gebied van leasing en verzekeren

Bereikbaarheid

U vindt ons aan Bijsterhuizen 11-18 op het gelijknamige bedrijventerrein dat grenst aan de A73 / A326 bij Wijchen.