Den Engelsen Bedrijfswagens Volkswagen Bedrijfswagens

Vervangend vervoer

Is je Volkswagen bedrijfswagen toe aan onderhoud maar wil je in deze periode de deur niet uit? Wij komen je bus thuis ophalen en brengen deze na de onderhoudsbeurt weer bij je terug.

Is je Volkswagen bedrijfswagen toe aan onderhoud maar wil je in deze periode de deur niet uit? Wij komen je bus thuis ophalen en brengen deze na de onderhoudsbeurt weer bij je terug.

Gratis haal- en brengservice bij onderhoud

Is je Volkswagen bedrijfswagen toe aan onderhoud maar wil je in deze periode de deur niet uit? Wij komen je bus thuis ophalen en brengen deze na de onderhoudsbeurt weer bij je terug. De gezondheid van jou en onze medewerkers staat daarbij voorop, zorg er daarom voor dat er ook bij het ophalen en terugbrengen van je bus 1,5 meter afstand wordt gehouden.

Op al onze vestigingen hanteren we de richtlijnen van het RIVM. Jouw auto wordt altijd met de grootste zorg behandeld. Onze monteurs dragen handschoenen. Daarnaast gebruiken we stoelhoezen, stuurhoezen en dekken we de versnellingspook af. We doen er ook alles aan om de service, zoals je die bij ons gewend bent, zo goed mogelijk te realiseren. Updates tjidens het onderhoud gebeuren dan ook zoveel mogelijk telefonisch of via SMS. 

Pas goed op jezelf en op elkaar.

Voorwaarden haal- en brengservice

  • Wij halen je Volkswagen thuis op en brengen deze na de onderhoudsbeurt weer terug
  • Je bent woonachtig binnen 10 km van één van onze vestigingen
  • Informeer bij je Volkswagen Bedrijfswagen dealer voor meer informatie, de voorwaarden en beschikbaarheid

Toch liever vervangend vervoer?

Tijdens een onderhoudsbeurt blijft het ook mogelijk om gebruik te maken van vervangend vervoer, zoals een gratis leenfiets of een leenauto tegen een voordelig tarief. Het vervangend vervoer wordt grondig gereinigd voorafgaand aan het uitlenen, met veel aandacht voor onderdelen die veelvuldig worden aangeraakt.